Barion Pixel

A Dísznövény Webáruház cookie-kat használ, annak biztosítására, hogy a használata kifogástalan legyen, és a legjobb élményt nyújtsuk Önnek webáruházunkban.
Bővebb tájékoztatást adatkezelésünkről itt talál: Adatvédelmi nyilatkozatunk
(A beállításokat bármikor módosíthatja a képernyő bal sarkában megjelenő fogaskerékre kattintva!)

Rendben
Menü

Dísznövény Webáruház Dísznövény Járata

2016. 04. 29. 05:40:55
Dísznövény Webáruház Dísznövény Járata

Dísznövény Járat képOrszágosan szállítunk >> Dísznövény szállítás

Cégünk, a Zöldvilág.infó Kft., budapesti székhellyel indult, rendeléseink zöme még mindig Budapestről érkezik, ám igen nagy  már az érdeklődés Magyarország teljes területéről, nagy örömünkre, természetesen. A dísznövényeink szállítását saját teherautóinkkal végezzük, mert így találtuk korrektnek, a csomagolás és a csomagkézbesítés sok problémája miatt. Elindítottuk saját kisteherautóinkkal Dísznövény Szállításunkat, amely alkalmanként elindul, és egy-egy országrészt céloz meg, ezáltal az Ön dísznövény-rendelését, vagy más rendelt termékét épségben, reményeink szerint kifogástalan állapotban veheti át tőlünk!


Kosár gomb

Ezzel kapcsolatban fontos tudni, hogy akkor tudjuk biztosítani a Dísznövény Szállítás indulását, amikor kellő számú rendelés lesz egy adott térségből. Ebből következően, a rendelés leadása során megadott szállítási idő kissé módosulhat, jellemzően későbbre tolódhat. Ezért minden Megrendelőnktől megértést kérünk, a szállítás pontos idejéről tájékoztatjuk Megrendelőinket, a megadott elérhetőségei egyikén, leginkább mobilon, adott esetben minden elérhetőséget felhasználva.

Tartalomhoz tartozó címkék: ajánlat hír
blog comments powered by Disqus

Keresés